Nyheder

  1. Pakhus 53 - præmiering

    Oprettet d.

    Hovedstadens Forskønnelse har præmieret indretningen af Pakhus 53 i Københavns Frihavn til Faurschou Foundation. Projektet er udført i samarbejde med Copenhagen Architects, der har fungeret som lejerrådgiver.
  2. Lægeklinik i Virum

    Oprettet d.

    Ombygningen af de nye lokaler i Virum for Lægerne over Virum Apotek er gået i gang, og forventes klar til indflytning i slutningen af oktober.
  3. Lægeklinik i Hvalsø

    Oprettet d.

    Tegnestuen har fået til opgave, at indrette 350 m2 nybyggeri centralt i Hvalsø til lægepraksis for eksisterende kompagniskab. Projekteringen er i gang.
  4. Lægehus i Næstved

    Oprettet d.

    Tegnestuen har netop vundet konkurrencen om projektering af et endnu et nyt lægehus - denne gang i Næstved. Projektet er et nybyggeri, der skal opføres som lavenergibyggeri.
  5. Lægehus i Køge

    Oprettet d.

    Tegnestuen har fået til opgave, at stå for ombygning og nyindretning af en eksisterende kontorejendom centralt i Køge til moderne lægehus for praktiserende læger.  
  6. Lægedage i Bella Center

    Oprettet d.

    fokus-arkitektur deltog med en stand på årets konference og udstilling på Lægedage fra den 14-18 november. Vi siger tak til alle de læger der lagde vejen forbi vores stand, og fik en snak om byggeri og...